Invitasjon til grunnkurs i siderproduksjon 2024

Rubinstep, Golf gartneri på Ombo.
Rubinstep, Golf gartneri på Ombo. Foto: Kari Sand.

Kurset vil gi en innføring i produksjon av jus og sider med gjennomgang av de viktigste trinnene i produksjonen, regelverket som gjelder og hva som kreves for å oppnå drikke av god kvalitet.

Publisert 26.09.2024

Målgruppe

Lokalmatprodusenter innen frukt og drikkeproduksjon med mindre enn 10 årsverk. Det er en fordel med noe erfaring.

Målet med kurset

Kurset vil gi en innføring i produksjon av jus og sider med gjennomgang av de viktigste trinnene i produksjonen, regelverket som gjelder og hva som kreves for å oppnå drikke av god kvalitet.

Kursholdere er Eivind Vangdal og Guro Helgesdotter Rognså. 

Klikk her for mer informasjon

 

Dato: 7-9 november

Tid: Start kl 17:00 første dag (på Apal Sideri) og slutt kl 16:30 dag 3

Sted: Smaken av Ryfylke, Vågaveigen 44, 4130 Hjelmeland

Pris: 4000 NOK inkl lunsj/forfriskninger/kursmateriell, samt matservering 7.11 og og 4-retters middag 8.11 med sidersmaking.

For ytterligere opplysninger

kontakt Aase Vorre Skuland, aase.vorre.skuland@nofima.no, +47 450 15 282

Påmelding

Påmeldingsfristen er 13. oktober 2024.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.