Nedskjæring vilt - utnyttelse av ulike stykningsdeler

Hjort i utmark.
Hjort i utmark. Foto: Atle Aasberg Hellumbråten.

Bli med på praktisk kurs i nedskjæring av vilt for å lære mer om kjøtt-kvalitet, utnyttelsesgrad, mørning, emballering og lagring for videre-salg/-foredling.

Publisert 26.09.2024

Målet er å øke inntjening og gi enda bedre tilgang på produkter av vilt til kundene.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter og jegere, som foredler norske kjøttråvarer/vilt, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.

Les mer om kurset og programmet her.

 

Dato: 18.-19. oktober

Tid: kl 10:00 (Dag 1) og slutt kl 16:30 (Dag 2)

Sted: "Heilt vilt"/Helge Pedersen, Austmannsvegen 10, Sand

Pris: 2500 NOK inkl mva. Dekker lunsj, forfriskinger og kursmateriell alle dager og middag (Dag 1)

 

Overnatting er ikke inkludert i prisen.

Forslag til overnatting: Ryfylke Fjordhotell AS, Verven 9A, Sand. (1495 NOK/natt inkl. frokost)

For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, mob. 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no

Påmelding

Ved behov for hjelp, kontakt Heidi K. Trige, heidi.katrine.trige@nofima.no tlf. 77629052. Bindende påmelding innen 4. oktober 2024.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.