Se så mange lokalmatprodusenter!

Konfektmorellar frå Helgøy Foto: Eli M. Serigstad / Statsforvaltaren i Rogaland.

Produsentløypa til Gladmat teller per i dag 75 lokalmatprodusenter, men det kommer stadig flere til. Rogaland har en solid matproduksjon og vi har mye å være stolte over.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 10.07.2020

Gladmat har arbeidet med å videreføre Matmanifestet for Rogaland og oppbyggingen av Matregionen Rogaland.

Produsentløypa

Gladmat har på oppdrag fra Biorådet i Rogaland laget en oversikt over produsenter av mat og drikke fra vår region for at det skal være enklere for forbrukerne å finne fram. På denne lista vil du finne et rikholdig utvalg av utsøkte råvarer og foredlede produkter. Her vil du finne alt fra grønnsaksbonden på Orre til nisjeprodusenten Litlastøl. Og kan vi få by på de lekreste oster fra de beste ysteriene i landet?

Solide lokalmatprodusenter

Matregionen Rogaland løfter fram ekte produkter basert på spesielt godt håndverk av matprodusentene! Gamle tradisjoner blir holdt i hevd, og gode, gamle oppskrifter blir tatt fram fra mormors kokebok. Samtidig som kreativiteten er upåklagelig. Gammelt og nytt skaper nye og spennende produkt.

Kunnskap bygges opp over tid,- stein på stein. Prosessene blir fulgt med av årvåkne øyne. Det er høy kvalitet i alle ledd. Det luktes, smakes og kjennes. Mat- og drikkeprodusentene vet at det er ikke rom for slinger i valsen. De er best!

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.