Digital møteplass – Utvikling.

Dato:
5. desember 2025 09:00 - 10:00
Sted:
Teams
Arrangør:
Statsforvalteren i Trøndelag
Målgruppe:
Ansatte i landbruksforvaltninga

Tema: Mer trøndersk mat i offentlige måltid

Publisert 29.09.2025

Trøndelag har i mange år satset sterkt på matproduksjon og matkultur. Vi har vårt eget matmanifest, som løfter fram råvarer, matkultur og håndverk som selve grunnlaget for gode måltider, samtidig som vi ivaretar hensyn til miljø, helse, beredskap og lokal verdiskaping.

Men, hvordan ser det ut på den offentlige tallerkenen? Brukes trønderske råvarer i sykehjem, barnehager og skoler?

Vi har med oss Gunn Bratberg fra Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein. Hun vil informere om to satsinger for mer lokalmat, bærekraft og matglede i offentlige måltider:

  • Mer trøndersk mat i offentlige måltid
  • Innherred mat og reiseliv

Som vanlig setter vi av tid til spørsmål og kommentarer.

Klikk her for å bli med i møtet

 

 

Dato:
5. desember 2025 09:00 - 10:00
Sted:
Teams
Arrangør:
Statsforvalteren i Trøndelag
Målgruppe:
Ansatte i landbruksforvaltninga

Kontaktpersoner