Demensnettverk Innlandet

Dato:
16. oktober 2024 09:30 - 15:00
Sted:
Scandic Lillehammer
Arrangør:
Statsforvalteren i Lillehammer
Målgruppe:
Kommuner
Påmeldingsfrist:
2. oktober 2024 23:00

Demensnettverket Innlandet arrangerer 16.oktober sin årlige fysiske samling. Tema for samling er Sterkere sammen og pårørendearbeid i fokus. Kommuner ønskes velkommen. 

Publisert 27.08.2024

Demensnettverket Innlandet ble etablert i 2021. Nettverket er et samarbeid mellom Statsforvalteren, Sykehuset Innlandet ved tjenesten Samhandling mellom alderspsykiatrisk avdeling og kommunale sykehjem (SAM-AKS), Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester (USHT) og Nasjonalforeningen for folkehelsen, Innlandet. Målet med demensnettverk er å gjøre nasjonale føringer for demensomsorg kjent, og legge til rette for dialog, erfaringsutveksling og kunnskapsheving som kan tas med tilbake og komme til nytte i egen kommune. Terskelen for å ta kontakt om du trenger hjelp er ofte lavere når du har et kjent nettverk.

Vi ønsker at det deltar 2-3 kontaktpersoner fra hver kommune. Vi ønsker at deltagerne av nettverket er faste kontaktpersoner, slik at det er de samme personene som deltar i nettverksmøtene. Dette for å skape kontinuitet, og for at deltagerne skal bli kjent med hverandre for også å kunne ta kontakt med hverandre utenom samlinger i nettverket.

Det vil bli et variert program med forelesninger og arbeid i fagverksted for erfaringsutveksling. 

Program finner du her.

Vi oppfordrer kommuner som ikke allerede deltar i nettverket til å bli med. Med et raskt økende antall eldre som utvikler en demenssykdom, er dette et viktig satsningsområde.

Velkommen!

Dato:
16. oktober 2024 09:30 - 15:00
Sted:
Scandic Lillehammer
Arrangør:
Statsforvalteren i Lillehammer
Målgruppe:
Kommuner
Påmeldingsfrist:
2. oktober 2024 23:00

Kontaktpersoner