Brætt opp ærman!

Velkommen til Inspirasjonsseminar for deg som driver meg mat og reiseliv på gård i Nordland. Foto: Hanne-Sofie Trager- Viser geriljabroderi av Lillian Låve Selvik. Tekst: Terje Nilsen

Vi tar grep for framtida og lar oss begeistre til nye dyster av kjempedyktige gründere 18.-19.oktober på Mosjøen VGS - avdeling Marka! Bli med å få ny inspirasjon, kompetanse og ikke minst styrk ditt nettverk med nye  folk!

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 27.09.2021

Statsforvalteren har i samarbeid med skolen laget denne energibomben av et program som vi håper du kan finne interessant. Til å lede oss gjennom disse to dagene har vi fått ingen ringere enn Christopher Sjuve - matredaktør i Dagbladet, og som ellers også er kåret til Årets Matformidler!

Og hva sier du til disse høydepunktene: Høre Astrid Regine Nässlender fortelle om sine ideer som ligger til bunn for hennes etablering av Høst Matverksted? Eller hvordan Roar Larsen og Jan Hellstrøm har gått fram for å etablere Myken destilleri? Vi får Trond Åm fra Geitmyra Credo - matkultursenter for barn på besøk, og Ingeborg Lindheim vil gi oss en inngang i historien om Ølkompaniet. Og dette er bare bittelitt! Programmet er fra ende til annen spekket med trekkplaster fra både fjern og nær. Se dette i høyremenyen for å få med deg alle detaljene. 

Praktisk info til deltakerne:

  • Påmelding innen 10.10.21, kl.12.00 til emailadresse: pertor@vgs.nfk.no
  • Du må selv komme deg til/fra Mosjøen for egen regning
  • Prosjektet dekker ikke overnatting/frokost
  • Program med forbehold om endringer
  • Deltakeravgift: 700,- (inkl: Foredrag, kaffe/te og noe å bite i, 3-retters middag og 2 lunsjer)
  • Det er bindende påmelding og det vil sendes ut faktura. Drikke til middagen må betales av hver enkelt.
  • Allergier må meldes inn til tomabr@vgs.nfk.no innen 10.10.21
  • Det tas forbehold med hensyn til gjennomføring av programmet og det til enhver tids gjeldende regler for myndighetenes anbefalinger for ansamlinger av grupper
  • Det tas forbehold om endringer i programmet

Dette er ett av de tre siste tiltakene tilhørende avslutningen på mat- og reiselivsprosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland. Vi feirer at fire år med prosjektaktiviteter er over, og setter staven i jorda for det videre arbeidet. Velkommen på seminar!

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.