Er tida moden for Bondens Marked i Rogaland?
Mat og reiseliv i Rogaland har fått ein skikkeleg boost dette året og er på stigande kurs. Forbrukarane har lenge etterspurt meir lokal mat og da er det vel på tide å innfri ønsket om betre tilgang og meir mangfald.
Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.
Lokalmatentusiastar inviterer til informasjonsmøte om Bondens Marked hos Fermenten på Storhaug i Stavanger 29. august kl 19.00.
Bondens Marknad Norge vil mellom anna informere om vilkåra for å vere under deira paraply.
Vil du vere med og sjå om dette kan vere noko for deg og dine produkt innan mat og drikke?
Tid: tysdag 29. august, kl 19.00.
Stad: Fermenten (gamle Mathallen), Ryfylkegata 13, 4014 Stavanger
Påmelding: innan 22. august til randi@bondensmarked.no
Matbit blir det òg!
Arrangørar: Rogaland bondelag, Rogaland bonde- og småbrukarlag, Klostergarden, Stavanger ysteri, Stavanger Sentrum og Bondens Marked Norge.