Det Norske Måltid 2022 – påmeldingen er åpen!

Ryfylke gardsysteriet sin yoghurt kom til finalen i kategori meieriprodukt i fjor. Foto: Annabell Pfluger

Det Norske Måltid er en årlig kåring av de beste mat- og drikkeprodusenter. Påmeldingen er åpen frem til 15. august.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 01.07.2022

Det Norske Måltid ønsker å få frem det ypperste innen norsk mat og drikke, og bidrar til å sette Norge på kartet som matnasjon. Det er et mål å skape stolthet og styrke omdømmet til norsk mat.

Er du produsent av gode råvarer eller lokal mat eller drikke? - Da kan du søke om å delta! Det finnes 13 kategorier som omfatter alt norsk matproduksjon har å by på. Viktig er at produktet må være tilgjengelig for salg for allmenheten. Flere kriterier og påmelding innen 15. august

Det Norske Måltid er et av tre nasjonale omdømmearrangement, på lik linje med Matstreif og IGW (Internationale Grüne Woche).

Les også artikkelen om fjorårets vinnere fra Rogaland: Tre lokalmatprodusenter fra Rogaland vant i Det Norske Måltid!

 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.