Ønsker du å starte med Inn på tunet?

Mangesyslar Anita Øvregård
Øvregård i Vindafjord kommune er godkjent Inn på tunet gård. Foto: Bjørn Steinar Berg Foto: Bjørn Berg.

Et digitalt kurs over fire kvelder for deg som ønsker å starte med Inn på tunet (IPT).

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 04.01.2022

Du får hjelp på veien til å bli godkjent gjennom revisjonsordningen til Stiftelsen Norsk Mat. Revisjonsordningen sikrer kvaliteten av tilbudet ditt, og godkjenningen kreves for å kunne bruke navn og logo til IPT. Markedstilpassing av tilbudet ditt er også et viktig tema på kurset. 

Kursplan    

Mandag 24. januar kl 18.00 – 21.00
Mandag 31. januar kl 18.00 – 21.00
Mandag 7. februar kl 17.00 – 21.00
Mandag 14. februar kl 17.00 – 21.00

Mål med kurset

  • Tilbyder, kjøper og bruker skal være sikre på at kvalitet og
    trygghet på gården er ivaretatt på best mulig måte.
  • Få god kjennskap til Matmerk sitt kvalitetssystem for IPT. Kunne
    bygge opp og bruke kvalitetssystemet som dokumentasjons- og
    arbeidsverktøy.
  • Få økt kunnskap om systematisk HMS-arbeid.
  • Få kunnskap om ulike Inn på tunet- konsept, hvilke tjenester kan
    man levere og hvilke krav stilles.
  • Få økt bevissthet om marked og kjøpsadferd hos kundene.
  • Få kunnskap om prissetting og kontraktskriving, forretningsmodell
    og organisering.
  • Ha god forståelse av etiske og moralske utfordringer ved eget
    tilbud, og bevissthet på egen rolle.

Mer informasjon om kurset og påmelding innen 20.januar
Deltakerafgift kr 2 400
Kursene gjennomføres digitalt på Teams. 

imageeikyl.png

Arrangørar: Inn på tunet Norge SA og Norsk Landbruksrådgiving.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.