Webinar - Mer lokal og norsk mat i offentlige serveringer

Dato:
3. desember 2025 09:00 - 10:00
Sted:
Teams
Arrangør:
Statsforvalteren i Østfold, Buskerud, Oslo og Akershus
Målgruppe:
Kommunal landbruksforvaltning m.fl.

Velkommen til årets siste webinar om næringsutvikling i landbruket.

Publisert 12.11.2025, Oppdatert 12.11.2025

Denne gangen setter vi veilederen Oppskrift for mer lokal mat og drikke på agendaen, og stiller spørsmålet: Hvordan oppnå mer lokal og norsk mat i offentlige innkjøp?

Spre gjerne invitasjonen til kollegaer som jobber med anskaffelser, innkjøp og/eller kjøkken i kommunen. 

Påmelding

Meld deg på her for å få tilsendt en kalenderinnkalling til Teamsmøtet i Outlook. Vær oppmerksom på at denne kan havne i spam/søppelfilter.

På programmet

Mer mat fra Innlandet på bordet i Innlandet
Hvordan samarbeider vi for å få til dette i offentlige sektor? ved Turid Windjusveen Olsen, Statsforvalteren i Innlandet

Fra kjøkkenets perspektiv
Erfaringer fra direktehandel mellom offentlige kjøkken og lokale bønder i Buskerud og Akershus, ved Oddmund Tronstad, kjøkkensjef ved Kunnskapssenteret i Sandvika, Bærum Kommune

Hvordan kan vi støtte produsentene, og hva kan kommunen bidra med?
ved Ida Marie Ruud Stemmedalen, Guldkorn

 


Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Kjersti Grøndahl hos Statsforvalteren i Østfold, Buskerud, Oslo og Akershus, telefon 959 04 895 eller e-post kjersti.grondahl@statsforvalteren.no

Webinaret arrangeres av Innovasjon Norge Øst, Statsforvalteren i Østfold, Buskerud, Oslo og Akershus, samt Akershus, Buskerud, Oslo og Østfold fylkeskommuner. 

Dato:
3. desember 2025 09:00 - 10:00
Sted:
Teams
Arrangør:
Statsforvalteren i Østfold, Buskerud, Oslo og Akershus
Målgruppe:
Kommunal landbruksforvaltning m.fl.

Kontaktpersoner