Kurs i nedskjæring av vilt

Sand i Ryfylke 14.–15. februar – for kommersielle aktører.

Publisert 09.01.2025

Bli med på praktisk kurs i nedskjæring av vilt for å lære mer om kjøtt-kvalitet, utnyttelsesgrad, mørning, emballering og lagring for videresalg/-foredling. Målet er å øke inntjening og gi enda bedre tilgang på produkter av vilt til kundene.

Målgruppe: Lokalmatprodusenter og jegere, som foredler norske kjøttråvarer/vilt, eller de som ønsker å starte med en slik produksjon. Kurset er beregnet for kommersielle aktører som produserer for salg.

Påmeldingsfrist: 31. januar 2025.

Les mer om kurset og programmet her.

Dato: 14.–15. februar 2025
Tid: kl. 10:00 (dag 1) og slutt kl. 16:30 (dag 2)
Sted: "Heilt vilt"/Helge Pedersen, Kvitebjørnvegen 12, 4230 Sand 

Pris: 2500 kroner inkl. mva. – dekker lunsj, forfriskinger og kursmateriell alle dager og middag dag 1.

Overnatting er ikke inkludert i prisen. Forslag til overnatting: 
Ryfylke Fjordhotell AS, Verven 9A, Sand – 1495 kroner per natt inkl. frokost.

For ytterligere opplysninger kontakt Aase Vorre Skuland, mob. 450 15 282, aase.vorre.skuland@nofima.no